Päste aj kopance. Drsnú bitku dievčat si ich rovesníci natáčali, nepomohol nikto

TA3
2.2.2022 10:57

Polícia na Facebooku informovala o novom prípade násilia medzi tínedžermi. Píše o zvrátenej bitke dvoch dievčat, policajti vraj v prípade konajú od prvého momentu.

V dome v Trenčíne našli dvoch mŕtvych ľudí. Lekár nevylúčil cudzie zavinenie
TASR - Milan Drozd (ilu.)

K potýčke dvoch mladých dievčat došlo v okrese Žiar nad Hronom. "Zdanlivo situácia, ktorá sa v bežnom živote a rozdielnosti názorov vyskytnúť môže. Zarážajúce na tom ale je, že incident sa odobral pred zrakmi viacerých mladých ľudí, ktorí si to doslova užívali," priblížili policajti.

Banskobystrická polícia na sociálnej sieti informovala, že policajti začali konať hneď, ako sa k nim dostalo video, ktoré zachytáva bitku tínedžeriek. "V krátkom čase sa podarilo osoby z videa stotožniť a už počas včerajšieho popoludnia začali na polícii prvé výsluchy," uviedli.

"Pästná výmena, či kopance určite nepatria do repertoáru, akým by sa mali prezentovať mladé dievčatá. Čomu ale naozaj nerozumieme je, že sa na tom skupinka “kamarátov” dobre zabávala. Prečo nezasiahli, ale mali potrebu natočiť video, ktoré sa teraz stalo neželaným “hitom” internetu?" pýtajú sa policajti.

Len nedávno verejnosť pobúril prípad šikany 11-ročného dievčaťa. Maloletú mali podľa medializovaných informácií napadnúť, opiť a vyzliecť 2. januára v Miloslavove ďalší tínedžeri. Incident si mali nakrútiť na telefón a zverejniť na sociálnych sieťach.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok