Mladí muži napadli 13-ročného chlapca. Po prípade v Miloslavove je to zarážajúce, tvrdí polícia

TA3 TASR
28.1.2022 14:10

Traja muži vo veku 21 rokov z Medzilaboriec, ktorých polícia obvinila zo zločinu lúpeže formou spolupáchateľstva v súvislosti s prepadnutím chlapca z Afganistanu, skončili vo väzbe. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Ilustračné foto
TA3 / David Duducz

"Je pritom až zarážajúce, že len pár týždňov po prípade v Miloslavove sa na internete objavilo znovu video, na ktorom dochádza k útoku smerom k maloletej osobe. Ak si niekto myslí, že je nad zákonom, že môže konať, ako chce, a že mu prejde zverejňovanie takýchto videí, tak je na omyle. Polícia bude v týchto prípadoch vždy konať podľa zákona," uvádza polícia s tým, že viacerí ľudia jej poslali video. Polícia sa už v tom čase prípadom zaoberala.

V nedeľu popoludní muži stretli 13-ročného chlapca, občana Afganistanu, v oblasti medzi Zámočníckou ulicou a koľajovou traťou v Medzilaborciach. Chytili ho za bundu a opakovane od neho pýtali peniaze. Aj keď sa mu podarilo ujsť, Medzilaborčania ho dobehli. Napadnutý chlapec utrpel rôzne zranenia. Bola mu odcudzená hotovosť vo výške 50 eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok