Nepáči sa vám predná maska na novom BMW M3? Úpravca Vorsteiner má riešenie

TA3/SZ
30.1.2022 11:00

Úpravca Vorsteiner prichádza s balíkom, ktorý upraví vzhľad prednej masky na novom BMW M3 a M4 za pomerne prijateľnú cenovku

Nepáči sa vám predná maska na novom BMW M3? Úpravca Vorsteiner má riešenie
Precision Sport Industries

Nová predná maska modelov M3 a M4 vyvolala medzi fanúšikmi značky BMW vášnivé debaty. Niektorým sa nový vzhľad páči a iný by boli radi z návratu k pôvodnému tvaru takzvaných obličiek. Pre druhú skupinu prináša úpravca Vorsteiner alternatívu, ktorá síce pôvodný tvar masky nemení, no pozmeňuje jej výplň, ktorá po aplikácii kitu zmierni mohutný výzor prednej masky.

BMW Precision Sport Industries

Po vypustení nového BMW M3/M4 na trh sa množstvo tunerských firiem rozhodlo ponúkať zákazníkom nové nárazníky, ktoré zmenia, alebo priblížia výzor prednej časti k predchodcovi s klasickou menšou maskou.

Vorsteiner sa rozhodol tvar zachovať, no došlo k odstráneniu priečnych líšt masky, ktoré boli nahradené jednou úzkou lištou v hornej časti masky, na ktorej si našlo miesto označenie modelu a jednou hrubou lištou v strednej časti masky. Nárazník tak pôsobí otvorenejším dojmom. Firma sa pri návrhu do veľkej miery inšpirovala závodným M4 GT3.

BMW Precision Sport Industries

Úprava však nie je kombinovateľná s modelmi, ktoré sú vybavené adaptívnym tempomatom z dôvodu umiestnenia predného radaru. Nová vložka obličiek môže byť vyrobená buď z plastu, alebo karbónu. Cenovka za plastovú verziu je cca 800 eur, respektíve vyše 1300 eur za karbónový variant. Vorsteiner ponúka aj kompletný Aero balík, ktorý stojí vyše 7600 eur. V takom prípade ale dostanete aj zadný spojler, predný splitter či difúzor.

Témy: Maska BMW BMW M3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok