Porsche Cayenne prichádza v edícii Platinum Edition. Čo všetko so sebou prináša?

TA3/SZ
25.1.2022 18:30

Po nedávno predstavenej Panamere v edícii Platinum prichádza s rovnakou edíciou aj SUV Cayenne. Aké špecifické prvky táto edícia obsahuje?

Porsche Cayenne prichádza v edícii Platinum Edition. Čo všetko so sebou prináša?
Porsche

Porsche prichádza na trh s edíciou svojho SUV Cayenne, ktorá prináša rôzne dizajnové prvky lakované v platinovej matnej farbe. Špeciálnu farbu nesú napríklad mriežky predného chladiča, alebo napríklad aj 21 palcové disky kolies.

Ďalším poznávacím prvkom edície sú štyri koncovky výfukového systému a čierno lakované lišty lemujúce okná. Vonkajší vzhľad je tak ideálnou a vkusnou kombináciou čierneho lakovania karosérie a platinových detailov.

Cayenne Porsche

Zmeny sa dotkli taktiež aj interiéru, ktorý po novom zdobia bezpečnostné pásy vo farbe Crayon. Posádku pri nastupovaní privítajú nástupné prahy z brúseného hliníku nesúce nápis Platinum Edition. Rovnako ako pri rovnomennej edícii modelu Panamera, aj Cayenne prichádza v základe s LED svetlometmi s matrix funkciou, ozvučením Bose, či panoramatickou strechou a ambientným osvetlením.

Edíciu je možné zvoliť s každou dostupnou motorizáciou. Základná cenovka sa na nemeckom trhu pohybuje na úrovni okolo 100 tisíc eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok