Súdili sa 10 rokov. Schwarzenegger a Shriverová sa oficiálne rozviedli

TA3 TASR
30.12.2021 07:06

Rakúsko-americký herec Arnold Schwarzenegger a americká novinárka Maria Shriverová oficiálne zavŕšili svoj rozvod, a to viac ako desať rokov od začiatku súdneho konania. Zo súdnych dokumentov vyplýva, že medzi Schwarzeneggerom (74) a Shriverovou (66) bolo dosiahnuté konečné urovnanie, čím sa formálne ukončilo ich 35-ročné manželstvo.

Súdili sa 10 rokov. Schwarzenegger a Shriverová sa oficiálne rozviedli
TASR/AP

Informovala o tom v stredu tlačová agentúra Reuters s tým, že podmienky ich rozvodu neboli zverejnené. Shriverová, neter zavraždeného amerického prezidenta Johna Kennedyho, požiadala o rozvod v roku 2011 po tom, ako Schwarzenegger skončil vo funkcii guvernéra Kalifornie.

O niekoľko týždňov neskôr sa predstaviteľ Terminátora priznal, že mal pomer s rodinnou opatrovateľkou Mildred Baenovou, ktorá mu v roku 1997 porodila syna. Rozvodové konanie trvalo obzvlášť dlho z dôvodu množstva finančných otázok, na ktorých sa pár musel dohodnúť, uviedol internetový magazín TMZ. Schwarzenegger a Shriverová sa spoznali v roku 1977, zosobášili sa v roku 1986. Majú spolu štyri deti.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok