NHL: Colorado zlomilo Ottawu v závere. Philadelphia na čas prišla o hokejistu Hayesa

TA3 TASR
23.11.2021 07:41

Hokejisti Colorada zdolali v noci na utorok v zámorskej NHL Ottawu 7:5 a natiahli víťaznú šnúru na päť zápasov. Hosťom nestačil k úspechu ani hetrik Zacha Sanforda. Hokejista Philadelphie Flyers Kevin Hayes si obnovil zranenie brušného svalstva a bude opäť dlhšie chýbať svojmu tímu.

NHL: Colorado zlomilo Ottawu v závere. Philadelphia na čas prišla o hokejistu Hayesa
TASR/AP

Klub NHL bude zdravotný stav hokejistu Philadelphie Flyers Kevina Hayesa posudzovať na týždennej báze. Dvadsaťdeväťročný útočník absolvoval v septembri operáciu brušného svalstva, svoj prvý zápas v sezóne odohral tak až 13. novembra proti Dallasu. Nastúpil aj o tri dni neskôr proti Calgary a práve v tomto dueli si mal obnoviť zranenie. Hayes stihol v dvoch vystúpeniach zaznamenať gól a asistenciu. 

Bývalý hráč NY Rangers či Winnipegu začína už svoju tretiu sezónu v drese "letcov", v tej minulej odohral 55 zápasov, v ktorých strelil 12 gólov a pridal 19 asistencií. Informáciu priniesol portál tsn.ca.

Buffalo - Columbus 4:7, Nashville - Anaheim 3:2, St. Louis - Vegas 5:2, Winnipeg - Pittsburgh 1:3, Colorado - Ottawa 7:5, San Jose - Carolina 2:1 pp.

Ottawa Senators odohrali prvý zápas po osemdňovej pauze zapríčinenej problémami s Covid-19. V divokej prestrelke strelil kľúčový gól domáci útočník Alex Newhook, ktorý 93 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času za stavu 5:5 poslal Avalanche do vedenia. V úplnom závere spečatil triumf do prázdnej bránky Nazem Kadri, ktorý mal v zápase bilanciu gól a tri asistencie. Dva góly za Colorado strelil Cale Makar, Andre Burakovsky nazbieral tri asistencie.

Anaheim podľahol domácemu Nashvillu 2:3. Skončila sa bodová séria útočníka Ducks Troya Terryho, ktorý predtým bodoval v 16-tich dueloch v rade. San Jose zdolalo Carolinu 2:1 po predĺžení, víťazný gól Sharks vsietil v 62. minúte Alexander Barabanov.







zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok