Magazín Paralympijský špeciál: Spoznajte s nami slovenských paralympionikov

TA3
22.11.2021 17:04

Televízia TA3 spustila v októbri magazín s názvom Paralympijský špeciál. V dvadsaťminútovom formáte, ktorý je v premiérovom vydaní vysielaný vždy posledný štvrtok v mesiaci, privítame zaujímavých hostí z prostredia paralympizmu. Súčasťou relácie je aj rubrika Profil mesiaca a reportáže z aktuálnych podujatí.

Magazín Paralympijský špeciál: Spoznajte s nami slovenských paralympionikov
TA3

Moderátorom Paralympijského špeciálu je náš kolega zo športovej redakcie Patrik Tkáč, ktorý má v oblasti športu dlhoročné skúsenosti. „V Paralympijskom špeciáli bližšie predstavujeme jednotlivých športovcov, divákom ponúkame aj ich príbehy a v neposlednom rade informujeme o ich výsledkoch a úspechoch, ktorých majú skutočne dosť,“ uvádza moderátor.

Paralympionikov čaká začiatkom marca 2022 zimná paralympiáda v Pekingu. Istú účasť má zatiaľ početná skupina našich úspešných paralyžiarov a curleri na vozíku. Bolo by vynikajúce, ak by sa na prelome novembra a decembra podarilo vybojovať si miestenku do Pekingu aj našim parahokejistom. „Verím, že naši chlapci sa pobijú o dve postupové miesta zo šiestich tímov a zaznamenáme ich historickú účasť na Zimných paralympijských hrách,“ uvádza predseda Slovenského paralympijského výboru Ján Riapoš. „Minulý rok si Slovenský paralympijský výbor pripomenul 25. výročie svojho vzniku. A v histórii samostatnej Slovenskej republiky od roku 1993 získali slovenskí paralympionici na štrnástich paralympijských hrách spolu 125 medailí. Je to až neuveriteľné číslo, ktoré odzrkadľuje obrovské nasadenie a drinu našich športovcov a ich realizačných tímov,“ dodáva Ján Riapoš.

Vo februárovej časti relácie vám zosumarizujeme všetko podstatné, čo sa udialo posledné dni pred odletom do Pekingu, pozrieme sa na záverečnú fázu prípravy paralyžiarov v Jasnej a reč bude aj o tom, aký program a čo všetko čaká našich paralympionikov po prílete do Číny.

Sledujte Paralympijský špeciál s Patrikom Tkáčom vo štvrtok 24.2. 2022 o 18:00 h na TA3.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok