V závere písania prvej knihy sa mi celá vymazala z počítača, nemohla som týždeň rozprávať, priznala Thabetová

TA3
19.11.2021 20:57

Hostkou v relácii Klub TA3 bola Monika Ben Thabetová. Rodáčka z Brna má mamu z Česka a jej otec pochádza zo Sudánu. V 22 rokoch sa kvôli rasovej diskriminácii rozhodla odísť s dcérou do Talianska. Trvalo roky, kým sa zabývala. Thabetová je autorkou niekoľkých kníh, numerologičkou a spirituálnou trénerkou.

20211119_klub_ta3_5.jpg
TA3

Monika Ben Thabetová je aj spirituálnou trénerkou. "Ľudia nevedia ako to uchopiť, často si pletú spiritualitu s náboženstvom, ale to nemá so sebou nič spoločné. Z môjho pohľadu je spiritualita schopnosť dokázať sa zamerať na svoje negatívne stránky a snažiť sa ich vylepšiť," myslí si numerologička. 

Thabetová vydala niekoľko kníh, ktoré sú preložené v troch jazykoch. Knihy sú o spiritualite a numerológii. Spirituálna trénerka vysvetlovala, že čísla majú aj svoju kvalitu a nielen kvantitatívnu hodnotu. Podľa Thabetovej je kvalitou čísla vyjadrenie istého príbehu. Pre mnohých ľudí majú čísla rôznu hodnotu a mnohé sa spájajú aj so spomienkami.

Podľa Thabetovej je podstatný zámer veci a potom môžeme vizualizovať. Pozitívny zámer je dôležitý a je spojený s nejakou emóciou alebo fyzickým prejavom, napríklad "husou kožou". Pre Thabetovú je úspechom to, že sa jej darí inšpirovať ľudí. Podľa jej slov vrchol ešte nedosiahla. "Pre každého je úspech niečo iné," konštatovala. 

Veľkú životnú lekciu dostala v bývalom zamestnaní, keď bola pozvaná ku riaditeľovi a ten jej oznámil, že jej pozícia v tej spoločnosti už nie je potrebná. Podľa jej slov sa tak stalo po tom, ako požiadala o zvýšenie platu. Táto skutočnosť ju presvedčila o tom, že už nechce byť zamestnancom.

"Keď som písala prvú knihu a bola som v závere, tak som neuložila súbor a všetko sa to vymazalo, nemohla som týždeň rozprávať" prezradila numerologička. Knihu musela prepisovať a nakoniec bola veľmi úspešná. 

Na záver relácie Klub TA3 odkázala ľuďom, že by si mali uvedomiť svoju jedinečnosť a nikto by ich nemal odsudzovať. 


Celú reláciu Klub TA3 si môžete pozrieť aj tu:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok