Emma Čaputová v luxusných šperkoch. Prezidentkina dcéra spolupracuje s ďalšou značkou

TA3/hm
8.11.2021 14:06

Modelka Emma Čaputová si do profesionálneho portfólia pripísala spoluprácu s úspešnou slovenskou značkou. Mladšia dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej sa stala tvárou kampane pre novú sériu luxusných šperkov známej dizajnérky.

Emma
TASR/Michal Svítok

Po októbrovom debute na prehliadkovom móle v rámci módnej šou Fashion Live! a spolupráci s kozmetickou značkou, si Emmu Čaputovú vybrala do kampane slovenská šperkárka a dizajnérka Petra Toth.

Sedemnásťročná Emma prezentuje novú sériu šperkov "Krásna, krásna", ktoré Toth vytvorila na oslavu sily a vnútornej krásy žien. Okrem náušníc a náhrdelníka vo farbách ružového zlata s motívmi holubíc a kvetov obliekli Emmu do bieleho trička s nápisom, ktorý upozorňuje na to, že krása je bez podmienok.

Spoluprácu priznala na svojom Instagrame aj rozbiehajúca sa modelka. Ako na margo kampane uviedla, krása nie je o dokonalosti. Bez svojej "bodky", ako nazvala svoje materské znamienko na tvári, by bola "ako nedokončená veta", jednoducho k nej patrí. Prezidentkina dcéra uviedla, že je jej cťou byť súčasťou kampane šperkárky Toth.

Emmu Čaputovú nedávno na spoluprácu oslovila aj kozmetická značka Noli, ktorá v malých šaržiach vyrába pleťové séra a oleje bez škodlivých surovín, alergénov, dráždivých látok, konzervantov a farbív. V októbri debutovala na módnej prehliadke, kde predvádzala i šaty z dielne návrhára Borisa Hanečku. Po šou jej fotografiu z prehliadky zverejnil na Facebooku poslanec národnej rady Tomáš Taraba. Príspevok s fotkou 17-ročnej Emmy doplnil o komentár, ktorý slovenská polícia označila za bezbrehý útok na dieťa kvôli jeho vzhľadu.

Petra Toth je slovenská šperkárka a dizajnérka, ktorá vo svojej tvorbe používa pôvodné slovanské ornamenty a pretvára ich do modernej formy.

Posledná prehliadka Borisa Hanečku, na ktorej predvádzala oblečenie aj Emma Čaputová, vzbudila veľkú pozornosť. Viac sa dozviete v relácii Showbiz. 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok