V desivých koronaštatistikách sú i deti. Dcéra Babsy Heribanovej trpí ťažkým covidom

TA3/hm
29.10.2021 14:00

Barbara Jagušák Heribanová, dcéra ikonickej hlásateľky Aleny Heribanovej, sa na sociálnej sieti Instagram podelila s informáciou, že jej dcéra Izabela bojuje s ťažkým priebehom covidu. Tých, ktorí tak môžu urobiť, vyzvala, aby sa dali zaočkovať.

V desivých štatistikách sú i deti. Dcéra Babsy Heribanová trpí ťažkým covidom
Profimedia

Pôvodne sa o túto informáciu s verejnosťou deliť nechcela. Aby však vystríhala ostatných rodičov, podelila sa o svoje skúsenosti a to, čo aktuálne v rodine prežívajú. Na Instagrame napísala, že štvorročná Izabela trpí ťažkým priebehom covidu už tri týždne.

"Bezsenné noci striedajú obavy z toho, kedy sa stav zlepší a či náhodou nezanechá choroba nejaké dlhodobé následky. Asi to poznáte, že Google ide na plné obrátky, a aj keď si nič nechcem čítať, už som prešla všetko o PIMS a iných post-covidových syndrómoch," podelila sa Babsy, ako ju prezývajú, o informácie s followermi.

V príspevku vyzýva, aby sa tí, ktorým to zdravotný stav umožňuje, išli zaočkovať, a aby antivaxeri "nerobili zo seba obete". Ako napísala, aktuálne sú obeťami deti, ktoré zapĺňajú čakárne u detských lekárov, a zvíjajú sa po nociach v bolestiach a triaške. "My to doma ťaháme už tri týžne, ale to, že tu prepukne covid v plnej sile, som fakt nečakala," priznala matka malej Izabely.

"Po troch týždňoch som už vyšťavená a veci asi nevidím objektívne, ale objektívne je to, že bez očkovania to nedáme. A hlavne komplikujeme život tým, ktorí sa očkovať nemôžu - medzi inými naše malé deti," dodala.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok