Emma Čaputová sa stala tvárou kozmetickej značky. Po príspevku Tarabu sa jej zastala

TA3/hm
27.10.2021 15:44

Dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej, o ktorej sa nedávno písalo v súvislosti s módnou prehliadkou a so statusom poslanca národnej rady Tomáša Tarabu, sa stala tvárou kozmetickej značky.

Emma Čaputová sa stala tvárou kozmetickej značky. Po príspevku Tarabu sa jej zastala
TASR/Jaroslav Novák

Sedemnásťročná Emma Čaputová debutovala na móle počas októbrovej prehliadky Fashion Live! v Bratislave. Na módnu šou, kde predvádzala aj šaty z dielne návrhára Borisa Hanečku, ju prišla podporiť aj jej mama - hlava štátu - s druhou dcérou Leou.

Emmu Čaputovú na spoluprácu oslovila slovenská kozmetická značka. Ako uvádza na svojom webe, v malých šaržiach vyrába pleťové séra a oleje bez škodlivých surovín, alergénov, dráždivých látok, konzervantov a farbív.

Keď poslanec národnej rady Tomáš Taraba zverejnil na Facebooku fotografiu mladistvej Emmy Čaputovej s komentárom, kritizovali ho nielen politici, novinári, ale aj viaceré známe tváre. Na jeho príspevok s komentárom "Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku," vtedy reagovala aj prezidentka, pričom slovenská polícia označila jeho konanie za bezbrehý útok na dieťa kvôli jeho vzhľadu. Po medializácii sa k prípadu prezidentkinej dcéry, ktorá rozbehla sľubnú modelingovú kariéru, vyjadrila aj značka, s ktorou spolupracuje.

"Deštrukčné emócie ako nenávisť spôsobujú intenzívne vyplavenie stresového hormónu kortizolu do celého organizmu. Následkom je kaskáda zápalových procesov, ktoré negatívne vplývajú na zdravie a vzhľad pokožky," uviedla na Instagrame a ostro odsúdila útoky na mladú modelku. "Je to krásna mladá žena a my v Noili sme hrdí, že sa stala jednou z našich tvárí. Gratulujeme k jej debutu na prehliadkovom móle, Emma si perfektná!" uviedla v reakcii na poslanca značka.

Posledná prehliadka Borisa Hanečku, na ktorej predvádzala oblečenie aj Emma Čaputová, vzbudila veľkú pozornosť. Viac sa dozviete v relácii Showbiz.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok