Skvelý tip na lyžovačku s animátormi v stredisku Turracher Höhe v hoteli Panorama v Alpách

CK Satur/PR
22.10.2021 19:23

Ak už vaše myšlienky zalietavajú ku snehu a lyžovačke, a hľadáte zimné stredisko s dostatkom snehu, ktorému nechýbajú úchvatné výhľady, či rozľahlé lyžiarske svahy, máme pre vás skvelý tip - Turracher Höhe, ktorý leží v Rakúsku medzi Korutánskom a Štajerskom.

Skvelý tip na lyžovačku s animátormi v stredisku Turracher Höhe v hoteli Panorama v Alpách
CK SATUR

Turracher Höhe je príjemné horské lyžiarske stredisko nachádzajúce sa v Nockbergoch, kde lanovky a zjazdovky siahajú až do výšky 2.200 m.n.n., ktorá garantuje dostatok snehu. Je vhodné pre rodiny s deťmi, pre začiatočníkov ako aj skutočných lyžiarskych znalcov a tiež snowbordistov. Sprístupnených je 15 moderných, pohodlných lanoviek a vlekov, a až 42 kilometrov rozmanitých lyžiarskych svahov s rôznymi stupňami náročnosti vo výške 1.400 - 2.205 m.n.m.

Alpské stredisko Turracher Höhe. CK SATUR

Zjazdovky:

  • 14,5 km zjazdoviek ľahkej náročnosti
  • 24 km zjazdoviek stredne ťažkej náročnosti
  • 3,5 km zjazdoviek ťažkej náročnosti

Vleky:

  • 7x poma
  • 6x sedačková lanovka
  • 1x kabínková lanovka
  • 1x detský lyžiarsky pás

Lyžiarske stredisko Turracher Höhe. bergfex.at

Milovníci zábavy tu nájdu i snowpark vrátane zážitkovej trate XXL Funslope, detský park Nockys WinterZeit, ako aj 12,7 km bežkárskych tratí. Rozmanitosť strediska umožňuje rôzne aktivity od lyžovania, cez korčuľovanie, zimnú turistiku, ako aj túry na snežniciach. A práve v tomto čarovnom zimnom stredisku leží aj hotel Panorama Turracher Höhe 4* v nadmorskej výške 1800 m.n.m., pri svahu uprostred pohoria Nockberge s nádherným panoramatickým výhľadom na jazero Turracher.

Hotel Panorama Turracher Höhe. CK SATUR

Panorama Hotel Turracher Höhe 4*

Hotel leží priamo na svahu a má 55 kompletne zrekonštruovaných izieb s výhľadom na pohorie alebo jazero, reštauráciu s úchvatným výhľadom, kde ponúka polpenziu (bufetové raňajky a večera so 4-chodovým menu), pričom si tu pochutnáte na chutnej korutánskej kuchyni, a rustikálny bar Zirbenstuben.

Hotelová izba. CK SATUR

V hoteli sa nachádza panoramatický bazén so šmykľavkou, vírivka, fitnes centrum, herňa a k dispozícii je tu tiež aj lyžiareň. Po aktívnej lyžovačke vás čaká oddych vo wellness centre, kde môžete relaxovať vo fínskej alebo bylinkovej saune, infra kabíne, v parnom kúpeli alebo oddychovať v relaxačnej miestnosti.

Wellness centrum CK SATUR

Kým vy lyžujete, deti učia lyžovať animátori/inštruktori lyžovania

Počas zimných (02.01. – 09.01.2022) a jarných (27.02. - 06.03.2022) prázdnin toto stredisko ožije aj vďaka naším animátorom PLANET FUN, ktorí majú pripravenú tú správnu lyžiarsku zábavu a zároveň tu budú aj slovenskí inštruktori lyžovania, ktorí v rámci športovej akadémie lyžovania zabezpečia výuku lyžovania až 6x do týždňa pre deti vo veku od 4 rokov rôznej lyžiarskej úrovne, od začiatočníkov až po pokročilých.

Planet Fun na lyžiach. CK SATUR

Deti čakajú tematické dni, od zlatej horúčky, po stopách Yetiho, cez zimnú olympiádu, karneval na lyžiach, preteky na lyžiach, či lyžovanie s vlajkami. Nechýbajú ani rôzne zimné aktivity, ako sánkovanie, stavanie snehuliaka a guľovačka, zábava v herni, parádny wellness s animátormi, či veselé raňajky a večera.

Planet Fun. CK SATUR

Turracherské hory ponúkajú výnimočné možnosti ku stráveniu aktívnej dovolenky nielen v lete, ale aj v zime, kedy si tu môžete dosýta užiť zimné športy. Jedná sa o chránenú krajinnú oblasť, kde sa dbá o ochranu tunajšej prírody. V náručí prírody si tu pokojne leží aj alpské jazero Turracher, ktoré vďaka nadmorskej výške v zime zamŕza.

Turracher. CK SATUR

Už je to dávno, čo ste si užili poriadnu lyžovačku, s ubytovaním, so stravou, s wellnessom, so zábavou a starostlivosťou o deti? Lyžovačky s animátormi rodinného klubu Planet Fun od CK SATUR vás určite potešia. Ak plánujete na lyžovačku vyraziť, tak aktuálne informácie o vstupe do Rakúska a návrate na Slovensko nájdete v covid mape.

TIPY, AKTUALITY A ZAUJÍMAVOSTI O CESTOVANÍ VÁM PRINÁŠA CK SATUR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok