Favoritom bookmakerov je Babišovo ANO. Jeden Slovák stavil vyše tisíc eur

TA3 TASR
8.10.2021 20:47

Stávky týkajúce sa prebiehajúcich českých parlamentných volieb presiahli iba v tamojšej stávkovej spoločnosti Tipsport 70 miliónov českých korún. Istý stávkujúci v piatok predpoludním stavil 4 milióny korún na to, že koalícia SPOLU skončí vo voľbách do druhého miesta. Kurz bol pritom podľa servera iDNES.cz iba 1,08.

čr
TASR/AP

Deň pred voľbami bolo podľa portálu Novinky.cz najväčším favoritom bookmakerov hnutie ANO premiéra Andreja Babiša s kurzom 1,38 v Tipsporte a 1,37 vo Fortune. Koalícia SPOLU mala kurz 3,45 v Tipsporte a 3,40 vo Fortune. Piráti a STAN mali na víťazstvo kurz 16 v oboch stávkových kanceláriách.

Najvyšší kurz malo ANO koncom mája - 4,25. Dôvodom bola "nie celkom zvládnutá covidová jar", povedal hlavný bookmaker Tipsportu Pavol Boško, podľa ktorého zlom v prospech vládnej strany nastal v priebehu leta. Najväčším favoritom na povolebného predsedu vlády je úradujúci premiér Babiš - vo Fortune s kurzom 2. Nasleduje Petr Fiala (SPOLU) s kurzom 2,85 a Pirát Ivan Bartoš - 7. Posledne menovaný bol pritom v lete top favoritom volieb.

Novinky.cz si tiež všímajú, že na Slovensku istý stávkujúci neváhal dať 1500 eur na víťazstvo opozičnej Slobody a priamej demokracie (SPD) Tomia Okamuru. V prípade úspechu zinkasuje viac než 300.000 eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok