Kollár vidí úspech TA3, Krajniak oceňuje, že príležitosť povedať názor dostane každý

TA3
26.9.2021 11:00

Televízia TA3 je už dvadsať rokov jedinou spravodajskou televíziou na Slovensku. Jej prácu oceňujú politici aj známe osobnosti.

Kollár vidí úspech TA3, Krajniak oceňuje, že príležitosť povedať názor dostane každý
TA3

Predseda Národnej rady Slovenskej republiky Boris Kollár si pamätá, že televízia TA3 začala vysielať skôr, ako plánovala, keďže v New Yorku došlo k pádu Dvojičiek. Mala úspešný štart a "dôkazom úspešnosti tejto stanice je, že už dvadsať rokov je stabilným partnerom na televíznom trhu". 

Milan Krajniak, minister práce, sociálnych vecí a rodiny vyzdvihol, že počas pandémie sa televízia TA3 stala zdrojom informácií pre väčšinu Slovákov. Krajniak oceňuje, že vždy mal možnosť povedať svoj názor bez ohľadu na to, či bol v opozícii, alebo ako koaličný politik. 

Anton Siekel, prezident Slovenského olympijského a športového výboru, má televíziu TA3 zapnutú najmä v práci. Ako dôležité vidí, že prináša aktuálne správy, ale tiež zaujímavé témy vo svojich diskusných reláciách.

Automobilový pretekár Miro Konôpka sledoval na televízii TA3 hneď na začiatku všetky informácie, ktoré sa týkali pádu Dvojičiek. Televíziu sleduje čast, pretože mu prináša všetky informácie, ktoré ho zaujímajú a sú preňho dôležité.

Všetko najlepšie zaželal televízii TA3 aj slovenský golfový reprezentant Rory Sabbatini, ktorý si z olympiády v Tokiu odniesol striebornú medailu.

Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška pravidelne a rád sleduje televíziu TA3. Páčia sa mu najmä aktuálne informácie zo športu.

Asistent editora Marek Segíň oceňuje bohaté spektrum tém, ktoré televízia prináša.

Barbara Štefanovičová, redaktorka domácej redakcie, je v televízii TA3 už 15 rokov. Podľa nej si televíziu TA3 zapínajú diváci vždy, keď sa stane niečo dôležité. A to aj tí, ktorí ju nesledujú pravidelne. Diváci si zvykli na to, že všetko aktuálne vo vysielaní TA3 nájdu.

Dagmar Schmucková, ktorá je tiež redaktorkou domácej redakcie, praje televízii TA3, aby aj naďalej napĺňala svoj potenciál jedinej spravodajskej televízie na Slovensku a aby bola pre divákov hlavným zdrojom informácií.

Redaktorka domácej redakcie Barbora Šišoláková sa v televízii veľa naučila. Najmä to, ako ľuďom prinášať kvalitné a korektné správy.

Jozef Šivák, redaktor domácej redakcie, vyzdvihuje, že televízia TA3 je všade, kde sa niečo deje a poskytuje pluralitu názorov. A to jej praje, aby si aj ďalej zachovala.

Petrovi Polašovi, moderátorovi športu, utkveli v pamäti najmä oslavy majstrov sveta v hokeji. Televízii TA3 praje, aby si zachovala vysokú mieru objektivity.

Michaela Paulovič, asistentka vedúceho vydania, televízii TA3 želá, aby bola stále jednotkou na spravodajskom trhu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok