FOTO: Párty Televízie TA3 bola veľkolepá, známe tváre sa predviedli v štýlových šatách

TA3
14.9.2021 06:30

Televízia TA3 oslávila svoje 20. výročie. K narodeninám neodmysliteľne patrí štýlová oslava a inak to nebolo ani v tomto prípade. Hostiteľkou večera bola generálna riaditeľka Mirjana Hron Sikimič.

Katarína Korecká, Simona Frantová, Mirjana Hron Sikimič, Zuzana Martináková a Anka Žitná na oslave 20. výročia Televízie TA3.
David Duducz

Televízia TA3 oslávila svoje dvadsiate narodeniny naozaj vo veľkom štýle. Na Národnom futbalovom štadióne pripravila bohatý a pestrý program pre približne tristo hostí. Medzi gratulantmi nechýbali známe tváre spoločenského aj politického života. 

O dobrú náladu sa na štadióne postarala skupina Fragile, známi hudobníci Filip Jančík a Jozef Hollý, sólisti Opery a Baletu SND. Nechýbala ani veľká torta s logom TA3.

Moderátorka Natália Fónod Babincová sa zabávala aj pri vystúpení kapely Fragile. TA3

Moderátorky Televízie TA3 sa v slávnostný večer predviedli v krásnych šatách. Niektoré stavili na klasiku, pretože vedia, že čiernou nikdy nič nepokazia. Šaty v tejto obľúbenej farbe zvolila Anka Žitná, ale tiež generálna riaditeľka jedinej spravodajskej televízie na Slovensku Mirjana Hron Sikimič či riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja Oľga Dúbravská.

Simona Bubánová a generálna riaditeľka Televízie TA3 Mirjana Hron Sikimič. David Duducz

Iné zasa siahli po výraznejších kúskoch, ktorými rozhodne zaujali. Takými boli Natália Fónod Babincová, Lucia Farkasová, Katarína Korecká či Simona Frantová.

A ako to vyzeralo na oslave Televízie TA3, ktoré známy dámy si ju nenechali ujsť a v akých šatách sa predviedli? Dozviete sa v našej galérii>>

Moderátori Televízie TA3 Lucia Farkasová (vľavo), Peter Bielik a Natália Fónod Babincová. TA3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok