Senior neprišiel do domova dôchodcov oddychovať, venoval sa obchodu s drogami

TA3 TASR
30.8.2021 09:22

Austrálčana obžalovali z toho, že z domova dôchodcov na predmestí Sydney, v ktorom žije, obchodoval s drogami. S odvolaním sa na vyjadrenie polície a správy miestnych médií o tom informovala agentúra AFP.

domov dôchodcov koronavírus ilu 1140px (SITA/AP)
SITA/AP

Austrálska polícia oznámila, že šesťdesiatnika zatkla uplynulý štvrtok, a to po prehliadke vozidla, v ktorom objavila marihuanu a metamfetamín. Policajti následne prehľadali aj mužov dom v domove dôchodcov na predmestí Sydney, kde našli ďalšiu marihuanu, LSD a obušok. Polícia uviedla, že obchodovanie s drogami, ktoré viedlo k zatknutiu dôchodcu, začala vyšetrovať už v júni.

Podľa správ sydneyskej verzie denníka The Daily Telegraph podnietili vyšetrovanie sťažnosti iných obyvateľov zmieneného domova, ktorých znepokojovalo mužovo správanie aj návštevy, ktoré vo svojom dome prijímal. Denník ďalej informoval, že muž je v súčasnosti obvinený, že z domova obchodoval s drogami.  

Informáciu pre AFP potvrdila aj hovorkyňa miestnej polície. Muž je obžalovaný z prechovávania drog a obchodovania s nimi, nelegálnej držby zbrane a tiež z porušovania platných epidemických nariadení. Pred súd má predstúpiť 8. septembra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok