Richard Churý o RE/MAX Slovakia: Je to svetový brand, akých na Slovensku veľa nie je

TA3
29.8.2021 09:00

Richard Churý stál za jedným z najzaujímavejších projektov na slovenskom trhu. Jeho úlohou, keď ešte pracoval pre spoločnosť Sony, bolo, aby k nám priniesol PlayStation. A hoci na začiatku nemal ani tušenie o tom, čo to vlastne je, priznáva, že dnes sú „PlayStation rodina“. Práca v korporátnom systéme ho veľa naučila, a tak potom mohol svoje skúsenosti pretaviť aj v novej práci.

Richard Churý o RE/MAX Slovakia: Je to svetový brand, akých na Slovensku veľa nie je
Generations

Práca pod svetovou značkou má podľa Churého výhodu v tom, že nemusí podávať hlásenia a reportovať, čo sa podarilo alebo nepodarilo. Naopak jeho nadriadené inštitúcie RE/MAX Europe alebo RE/Max International sú pre neho podporou. Rovnaký prístup sa snaží aj on predávať ďalej. Značku RE/MAX vníma ako najlepšiu aj preto, lebo je to svetový brand a takých tu na Slovensku veľa nie je.

Ohodnotiť maklérov nie je jednoduché, no práve RE/MAX bol prvý, ktorý prišiel s certifikáciou maklérov, čo je dnes už bežné aj u iných. Boli teda prví, ktorí testovali maklérov. Zároveň ich môžu hodnotiť aj klienti – či už predávajúci, alebo kupujúci. A tak sa na jeho osobnej stránke môžu zobraziť aj negatívne hodnotenia, čo je však najlepším hnacím motorom na jeho zlepšenie.

Je práca na realitnom trhu dobrý biznis? A koľko nehnuteľností si počas svojej kariéry v RE/MAX kúpil Richard Churý? Dozviete sa v našom podcaste.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok