Vojenská diéta vás zbaví 4,5 kila za 3 dni, ale bude to drastické, ako napovedá názov

TA3/zm
28.8.2021 10:00

S prívlastkom vojenská si iste viete predstaviť, do čoho pri tejto diéte idete. Bude tvrdá, striktná, ale ak vydržíte, prinesie výsledky. Sú to len tri dni, takže sa to dá vydržať.

Vojenská diéta vás zbaví 4,5 kila za 3 dni, ale bude to drastické, ako napovedá názov
Pexels/Foodie Factor

Vojenská diéta nie je bohatá na pestrú stravu, budete si servírovať striedme jedlá, no s pomerne rýchlym a viditeľným účinkom. Ak si navyše dokážete jedlo vážiť presne na gram, zbavíte sa 4,5 kila už v priebehu pár dní. Po troch dňoch by ste mali diétu ukončiť, a ak v nej chcete pokračovať, musíte si urobiť prestávku aspoň na štyri dni.

Prvý deň

Všetky tri dni sa skladajú len z troch jedál. Začínate raňajkami, ktoré sú polovica grepfruitu, jedna hrianka kvalitného celozrnného chleba natretá dvomi polievkovými lyžicami arašidového masla. Zvoliť si môžete šálku čaju alebo kávy, samozrejme, bez mlieka a cukru.

Na obed servírujete 120 gramov tuniaka, ktorý môže byť aj z konzervy, veď je to vojenská diéta. K tomu opäť jedna hrianka a čaj alebo káva.

Večeru si môžete rozdeliť na dvakrát. V skoršej si dajte 90 gramov kuracieho mäsa na prírodno s rovnakou gramážou zelenej fazuľky, pokojne uvarte zo zamrazenej. Druhá večera bude menší banán a jedno jablko.

Druhý deň

Deň začnete jedným vajíčkom pripraveným podľa vlastného uváženia, môže byť namäkko, praženica i či natvrdo. Opäť jedna hrianka k tomu a za odmenu menší banán. V tento deň by ste mali vynechať rannú kávu.

Obed pozostáva opäť z vajíčka, téglika cottage syru alebo tvarohu a „nečakane“ je k tomu hrianka.

Večera je v tento deň naozaj vojenská. Hlavná ingrediencia sú dva párky. Vyberte si však skutočne kvalitné, s veľkým podielom mäsa a nepodvádzajte, že by ste ich zamenili za klobásku alebo špekáčik. K tomu si dajte dve veľké surové mrkvy a 100 gramov na pare dusenej brokolice. Dezertom je znovu banán.   

Tretí deň

Na raňajkovú hrianku si dajte plátok syra a zjedzte aj jablko. Na kávu zabudnite aj v tento deň. Obedujete vajíčko a hrianku a večeriate hrianku s tuniakom, neskôr banán.

Ako pri väčšine diét, aj pri tejto sa vzdajte alkoholu a pite dostatok čistej či minerálnej vody. Ak drastický jedálny lístok podporíte aj pohybom, výsledok máte zaručený.   

Témy: Káva Banán vajce
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok