Obrovská tragédia. Počas tréningu zahynul mladý slovenský reprezentant v cyklistike

TA3 TASR
19.8.2021 23:44

Počas tréningu prišiel o život slovenský juniorský reprezentant v cyklistike Róbert Nagy mladší. O jeho úmrtí informoval facebookový profil Slovenského zväzu cyklistiky

sviečka 1140 px (SITA/Jozef Jakubčo)
SITA/Jozef Jakubčo

"Neuveriteľne ťažko sa hľadajú slová na sprostredkovanie takejto informácie. Vyhasol život ďalšieho mladého človeka. Dnes počas tréningu tragicky zahynul mladý juniorský reprezentant Róbert Nagy. Šiesty z tohtoročnej časovky MSR juniorov podľahol zraneniam po páde počas obiehania kamiónom a následnom náraze do zábradlia. Nech odpočíva v pokoji. Úprimnú sústrasť rodine," informoval zväz.

"Robo pri tréningu a vo veľkej rýchlosti, keď išli ako skupuina dole kopcom v smere na Trenčianske Jastrabie trafil kameň na ceste a hodilo ho doľava. Zhodou okolností išiel vedľa neho kamión, ktorý ho stiahol a vyhodil späť do zábradlia vedľa cesty," povedal pre zoznam.sk jeden z funkcionárov Slávia Trenčín Cycling Academy, kde Nagy pôsobil.

"Dnes v dopoludňajších hodinách došlo na ceste pri Trenčianskom Jastrabí k pádu cyklistu. Osemnásťročný cyklista pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Poverený policajt ODI začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Boli pribratí znalci z odboru cestnej dopravy a zdravotníctva," informovala portál hovorkyňa trenčianskej polície Danka Adamíková.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok