Schudnite so zeleným čajom, matcha urýchľuje spaľovanie tukov desaťnásobne

TA3/zm
21.7.2021 08:00

Zelený čaj je známou prevenciou pre ľudský organizmus, keďže má antioxidačné účinky a zvyšuje imunitu. Ženám, ktoré aspoň raz v živote držali diétu je tento nápoj známy najmä pre jeho skvelé výsledky pri chudnutí.

Schudnite so zeleným čajom, matcha urýchľuje spaľovanie tukov desaťnásobne
Pixabay/Mirko Stödter

Nie je čaj ako čaj. Ak chcete zhodiť prebytočné kilogramy, potom budete musieť staviť na kvalitu a nie najlacnejší produkt na trhu. Zárukou, že pôjde ručička na váhe rýchlo dole, je matcha čaj.

Najvyššia kvalita

Matcha je zelený čaj v podobe jemného prášku, ktorý dodáva telu oproti klasickému zelenému čaju oveľa viac živín a antioxidantov. Jeho sýtozelená farba nie je spôsobená žiadnym umelým dofarbovaním. Matcha vzniká pomletím ručne odtrhnutých lístkov čaju, čo sa odráža aj na jeho cene. Lacné napodobeniny s prímesou aj niečoho iného však nemajú účinok.  

Z hľadiska chudnutia je však najväčším prínosom to, ako zrýchľuje metabolizmus. Aj bez pohybu spaľuje kalórie obrovskou rýchlosťou, no ak popri jeho pití budete cvičiť, metabolizmus sa vám zrýchli dokonca štvornásobne. Nebojte sa, zelený prášok vám dodá dostatok energie na to, aby ste to zvládli aj v prípade, že sa pohybovým aktivitám nevenujete pravidelne.

Porovnanie so zeleným čajom

Roky si ženy k štíhlej postave pomáhali pitím zeleného čaju, až kým sa neobjavil matcha. Ten zatienil klasický horúci nápoj, keďže pri ich porovnávaní vychádza matcha vo všetkých aspektoch víťazne.

Chudnutie je desaťnásobne rýchlejšie ako pri bežnom zelenom čaji. Matcha na rozdiel od klasiky obsahuje chlorofyl, ktorý má detoxikačné účinky a zhadzovanie kíl ešte viac podporuje a urýchľuje. Nelúhuje sa, ale vypije sa celý, čo telu dodá živiny ako desať šálok obyčajného zeleného čaju.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok