Redaktorka Lenka Ježová priznáva: Dostala som už veľa vyhrážok

TA3
18.7.2021 09:00

Rozmýšľala som, že sa odsťahujem niekam na opustený ostrov a budem mať pokoj od ľudí, hovorí so smiechom politická redaktorka TA3 Lenka Ježová, ktorá sa za posledné mesiace nemala čas zastaviť. Neustále rokovania, zmeny na ministerských kreslách a aktuálny vývoj okolo covidu totiž boli na dennodennom poriadku.

Redaktorka Lenka Ježová priznáva: Dostala som už veľa vyhrážok
TA3

Fanúšikovia redaktorky určite vedia, že sa v roku 2010 predstavila v súťaži krásy. Odvtedy však prešla dlhú cestu a nakoniec skončila v televízii TA3. Sama však priznáva, že ani nevie, ako sa stalo, že sa dostala k politike.

Živé vstupy, ktorých má Lenka za sebou už množstvo, prinášajú aj nečakané situácie. Takou bolo napríklad, keď jej na viečku pristál komár a len pár sekúnd po spustení vysielania ju poštípal. Aj s tým sa však vyrovnala tak, že si diváci nevypočuli spŕšku neslušných slov. Stalo sa jej už však aj to, že jej vypadlo „uško“, cez ktoré počuje moderátora zo štúdia, a trochu si s ním zažonglovala. S nadhľadom sa pozerá aj na situácie, keď jej niekto prejde pred kamerou a potom sa snaží ukryť, aby ho nebolo vidieť.

Hoci sa venuje väčšinou politickým, či ekonomickým témam, stalo sa jej, že jej prišlo aj niekoľko výhražných emailov. „Mne došlo za posledný rok na sociálne siete aj do emailu veľa vyhrážok. Dokonca mi bolo povedané, že by som mala byť popravená na verejnosti za vlastizradu, pretože som si dovolila informovať o opatreniach vlády ohľadom koronavírusu,“ opísala nepríjemnú skúsenosť. Myslí si, že keď je človek viac na obraze, ľudia si ho automaticky spájajú s podanou informáciou, a to aj napriek tomu, že on len sprostredkúva danú tému.

Čo nakoniec musela riešiť s políciou, ale tiež ako sa pripravuje na rokovanie na úrade vlády, sa dozviete v našom podcaste.

Témy: TA3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok