Úderné duo TA3 Roberta Gregorová a Tomáš Verníček: Užívajú si služobné cesty?

TA3
13.6.2021 11:00

K práci zahraničných redaktorov neodmysliteľne patria aj služobné cesty. Tých je síce teraz pomenej, no zahraniční redaktori televízie TA3 Roberta Gregorová a Tomáš Verníček si ešte pamätajú na časy, keď ich bolo viac. Priznávajú, že veľa ich kamarátov si myslí, že chodia na výlety, no celkom tak to nie je. Občas z mesta, do ktorého idú na služobku vidia len budovu, v ktorej sa koná summit.

Úderné duo TA3 Roberta Gregorová a Tomáš Verníček: Užívajú si služobné cesty?
TA3

Tomáš si zaspomínal na jednu úplne expresnú cestu do Paríža, kedy odlietal ráno o 7:40 a po druhej poobede už bol naspäť v Bratislave. Ak by nevidel Eiffelovku z auta, v ktorom išiel, ani by možno neveril, že tam naozaj bol.

Roberta sa zasa často dostala aj do destinácií, kam obyčajní ľudia chodia na dovolenky. Človek by si teda mohol myslieť, že na takýchto cestách si oddýchne a poleží na pláži. Ako však hovorí, na také niečo nemá vôbec čas. Sprievodcovia im totiž vždy chcú ukázať toho čo najviac, preto niekedy za jeden deň absolvuje aj tri fakultatívne výlety a naspäť do hotela sa vráti až za tmy.

Aký trapas zažil Tomáš Verníček na služobnej ceste v Číne a čo robí Roberta Gregorová, aby na obraze vyzerala lepšie? Dozviete sa v našom podcaste.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok