Rodinná dovolenka inšpirovaná Tokiom: „Zaleťte“ si na olympiádu!

CK Satur
14.7.2021 17:57

Letná olympiáda bez divákov? Nie, keď dovolenkujete s CK SATUR! Len teraz môžete zažiť, čo už nežijete – pekne zblízka atmosféru najočakávanejšej športovej udalosti roka a ešte sa popritom cítiť luxusne ako v pobrežnom letovisku. Bez pasu a presúvania po letiskách, zato rozmaznávaní skvelým animačným programom a päťhviezdičkovým servisom hotelového rezortu x-bionic® sphere.

Rodinná dovolenka inšpirovaná Tokiom: „Zaleťte“ si na olympiádu!
CK Satur

Bude letná olympiáda? Nebude? Celý svet s napätím sledoval, ako Tokio vyrieši túto otázku a dnes už poznáme odpoveď. V Japonsku sú pripravení odštartovať odložené podujatie v plnej paráde a s posilnenými bezpečnostnými opatreniami, ale bez divákov.

Olympijskí fanúšikovia neprídu o zážitok

Prázdne tribúny nie sú síce vítanou novinkou, ale toto rozhodnutie so sebou prinieslo aj nečakané pozitívum. Stalo sa príležitosťou pre vynaliezavých organizátorov po celom svete, ako byť nápadití a preniesť autentickú olympijskú atmosféru čo najbližšie k športovým fanúšikom.

Ani na Slovensku nezaostávame za iniciatívou spojiť Tokio s divákmi. V šamorínskom x-bionic® sphere na vás v čase od 23. júla do 8. augusta čakajú hneď dva jedinečné zážitkové eventy, ktoré originálnym spôsobom vzdávajú hold olympijským hrám.

Počas trvania olympiády bude v x-bionic® sphere prebiehať aj Olympijský festival, ktorý vás prenesie do Tokia prostredníctvom živých prenosov, ale aj bohatého športového a kultúrneho programu, pretože olympiáda predsa nie je iba o súťažení, ale aj o aktívnom životnom štýle a osvete zdravého pohybu.

Festival premení multifunkčné šamorínske centrum na 17 dní trvajúcu veľkú športovú šou, kde budete môcť stretnúť našich bývalých aj súčasných olympijských reprezentantov, užiť si koncerty známych skupín a zadarmo sa zabaviť na 13 športoviskách vrátane umelej ľadovej plochy či ihriska pre plážový volejbal.

Xbionic CK Satur

Nepremeškajte s vašimi deťmi najmä tento program!

23.07. 17:15 Koncert Paci Pac

23.07. 19:00 Koncert skupiny Hex

24.07. 19:00 Exhibícia v karate a ohňová šou Romana Voláka

26.07. 16:30 Rozhovor a autogramiáda s Nasťou Kuzminou

31.07. 16:30 Koncert Tárajko a Popletka

31.07. 19:00 Koncert Dominiky Mirgovej

02.08. 19:00 Rozhovor a autogramiáda s Dominikou Cibulkovou

03.08. 19:00 Rozhovor a autogramiáda s Expl0ited

06.08. 19:00 Rozhovor a autogramiáda s Robom Vitekom

07.08. 16:00 Koncert Spievankovo

08.08. 19:00 Koncert skupiny Para

Kompletný program nájdete na www.pripravenynatokio.sk

Prímorsko-olympijský dovolenkový balík

A najlepšia správa? Toto všetko si môžete vychutnávať bez smútku, že na konci dňa sa budete musieť pobrať domov, síce nabití zážitkami, ale s pocitom, že vám bolo prikrátko. Kam by ste odchádzali, keď zábava pokračuje v hotelovom rezorte x-bionic® sphere!

Stačí si vybrať jeden z troj-, štvor- alebo sedemdňových pobytov s polpenziou a potom sa už vôbec o nič nestarať, len si vyložiť nohy v hotelovej izbe so 4 pevnými lôžkami alebo sa opaľovať s osviežujúcim drinkom v ruke pri bazéne aquaparku. Na svoje si prídu dospelí, ale aj detskí dovolenkári vďaka perfektnému a veľmi šikovnému tímu až 20 animátorov CK SATUR a 300 zábavným aktivitám vrátane obľúbenej penovej párty.

Denný tábor aj športový festival

CK SATUR a Slovenský olympijský tím sú jedným z odborných garantov obľúbeného denného tábora v x-bionic® sphere. Ešte stále sú voľné posledné miesta v augustových turnusoch, tak neváhajte. Lepšie miesto, kde nechať vaše deti do sýtosti vyjašiť sa, toto leto nenájdete! Budú sa im venovať skúsení animátori, profesionálni tréneri a prídu ich pozrieť aj športovci, čo na vlastnej koži zažili olympijské zápolenie! A v 2 termínoch aj anglickí lektori - native speakri.

Neuveríte, kým neuvidíte, že už 30 kilometrov od Bratislavy nájdete päťhviezdičkovú dovolenkovú oázu, odkiaľ sa vrátite domov oddýchnutí ako od mora. Zažite s nami pravú olympijskú atmosféru!

Xbionic CK Satur

Olympijské okienko

Vedeli ste, že...

... tohtoročná letná olympiáda bude historicky druhou, ktorú hostí Japonsko? Prvýkrát sa krajine dostalo tejto pocty v roku 1964.

... organizátori sa rozhodli urobiť olympijské hry „zelenšie“? 5 000 medailí vyrobených špeciálne pre túto príležitosť pochádza z recyklovaného elektrotechnického materiálu – z vyhodených digitálnych fotoaparátov, notebookov, herných konzol a starých smartfónov.

... súťažiach budú vítať (aj) roboti? Veď ako inak, v technologickej veľmoci! Tokio investovalo nemalé peniaze do robotických olympijských sprievodcov určených na interakciu s účastníkmi či zabezpečovanie prenosov pre fanúšikov, ktorí nemôžu byť priamo na mieste diania.

... ikonická olympijská pochodeň bude v tvare slávneho japonského symbolu? Nie je ním nič iné, ako kvet sakury, japonskej čerešne. Pri zhotovovaní 10 000 pochodní sa použila rovnaká technológia spracovania kovu, akú Japonci uplatňujú pri výrobe svojho legendárneho rýchlovlaku shinkansen.

TIPY, AKTUALITY A ZAUJÍMAVOSTI O CESTOVANÍ VÁM PRINÁŠA CK SATUR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok