NOVINKA: Na bratislavskom letisku je od 2. júla k dispozícii testovacie miesto

CK SATUR PR
3.7.2021 19:31

Bratislavské letisko prináša pre cestovateľov dobrú správu. Od 02. 07. 2021 je na bratislavskom letisku zriadené nové odberové miesto na testovanie ochorenia COVID-19 ("MOM"). Cestujúci ako aj široká verejnosť tak budú mať možnosť otestovať sa antigénovým alebo PCR testom bezprostredne pred odletom alebo po prílete s potvrdením v anglickom a slovenskom jazyku.

NOVINKA: Na bratislavskom letisku je od 2. júla k dispozícii testovacie miesto
CK SATUR

V snahe uľahčiť bezpečné cestovanie otvorilo bratislavské letisko, v spolupráci so spoločnosťou Unilabs Slovensko, odberové miesto priamo pred budovou odletového terminálu. Cestujúci tak môžu testovanie absolvovať komfortne priamo na mieste. Nezaočkovaní cestujúci, ktorí do Bratislavy prilietajú zo zelených krajín, zároveň získajú možnosť obdržať negatívny výsledok PCR alebo antigénového testu a ukončiť si tak povinnú karanténu už na prvý deň izolácie. Testovanie je dostupné aj širokej verejnosti.

Otváracia doba

Odberové miesto bude otvorené každý deň, vrátane víkendu, v čase od 7:00 do 19:00, s vyhradenou technickou prestávkou od 12:00 – 13:30. Objednať je možné sa priamo na mieste. Obdržané certifikáty sú dostupné v slovenskom aj anglickom jazyku a spĺňajú všetky náležitosti potrebné pre cestovanie.

Možnosti otestovania sa

K dispozícii sú nasledujúce typy vyšetrení:

  • PCR vyšetrenie s odberom vzorky formou výteru  – so štandardným doručením výsledku do 24 hodín od vykonania odberu. (cena je 60 €)
  • PCR vyšetrenie COVID19 s odberom vzorky formou kloktanie/sliny – so štandardným doručením výsledku do 24 hodín od vykonania odberu. (cena je 69 €)
  • zrýchlené PCR vyšetrenie COVID19 s odberom vzorky formou výter/kloktanie/sliny – s doručením výsledku do 6 hodín od odberu. Odber vzorky je možný najneskôr o 14:00 daného dňa. (cena je 89 €)
  • antigénové vyšetrenie COVID19 – výsledok do 30 min.(cena je 25 €)

Poplatok za test je možné uhradiť kreditnou kartou alebo v hotovosti v odletovej časti terminálu pri okienku Predaj leteniek (verejná časť). S vyplnenou žiadosťou a potvrdením o zaplatení sa cestujúci následne preukáže v mobilnom odberovom mieste.

TIPY, AKTUALITY A ZAUJÍMAVOSTI O CESTOVANÍ VÁM PRINÁŠA CK SATUR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok