Triky pre úzke pery. Zachráni vás správne líčenie, žiadne injekcie nepotrebujete

TA3/zm
2.7.2021 16:00

Ak máte malé alebo úzke pery, pomôžte si vhodným mejkapom a nemusíte hneď navštíviť estetickú chirurgiu.

Triky pre úzke pery. Zachráni vás správne líčenie, žiadne injekcie nepotrebujete
Pexels

Nie všetky máme plné pery, ktoré sú momentálne trendom. Riešenie však nemusí spočívať v invazívnych zákrokoch, ale len v optickej úprave, ktorú ľahko dosiahnete pomocou vhodného líčenia.

Kontúrovacia ceruzka

Základnou výbavou, ktorú potrebujete, ak ste majiteľkou úzkych pier, je kontúrovacia ceruzka. Hoci panuje predsudok, že sa tento kozmetický produkt už veľmi nepoužíva, nie je to celkom tak.

Mimo módnych trendov sú len „kontúrky“, ktoré na prvý pohľad kričia, pretože sú tmavšie ako odtieň rúžu. Keď si však zvolíte oba produkty v rovnakej farebnosti, dokáže ceruzka veľké divy.

Výber farieb

Prvé pravidlo zladiť rúž a ceruzku zvládnete, no platí aj druhý zásada, a to siahať po bledých, jemných odtieňoch. Tmavé rúže urobia s vašimi perami to, čo robí čierna farba na blečení s postavou – opticky zužuje.

Preto by dámy s malými perami mali siahať na tónoch podobných pleti až po škálu roznych ružových odtieňov. Krvavá červená, tmavá hnedá či krikľavé rúže sú pre vás tabu

Lesk na pery Pexels/Shiny Diamond

Lesk dodá objem

Po dokonalom nalíčení prichádza tretie pravidlo pre úzke pery – dodajte ich trochu lesku, ktorý opticky urobí ústa plastickejšími, plnšími. Nemusíte sa vzdať rúžu, pokojne ho používajte, ale na záver pery ešte prekryte vhodným leskom.

Čím ste mladšia, tým ho môže byť viac. No s pribúdajúcim vekom by lesk na perách zrelej ženy vyzeral lacno, preto ho nanášajte len do stredu a rozhodne na rúž.

Témy: Krása
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok