Voda v spreji je letnou nevyhnutnosťou, osvieži vašu pleť a nezničí mejkap

TA3/zm
25.6.2021 16:00

Dopriať si počas najväčších horúčav akúkoľvek vodu je nesmierne osviežujúce. Tak ako vaše telo potrebuje piť, podobne funguje i pleť. No pri každodennom líčení nie je často možné opláchnuť si tvár. Aj preto vznikli termálne vody v spreji. Počas leta budú váš najlepší priateľ.

Voda v spreji je letnou nevyhnutnosťou, osvieži vašu pleť a nezničí mejkap
Pexels/cottonbro

Termálne vody v spreji, inak nazývané aj hmly, nie sú len takou obyčajnou vodou. Moderné kozmetické prípravky sú navrhnuté tak, aby dali vašej pleti nielen napiť, ale zároveň ju ochránili pred slnečnými lúčmi či tvorbou akné z dôvodu prílišného potenia.

Aplikujte na mejkap

V lete potrebuje vaša tvár výrazne inú starostlivosť. Horúčavy, slnečné lúče a potenie nerobia pleti dobre, ale malý sprej s termálnou vodou dokáže zázraky. Môžete ho pokojne nosiť denne v kabelke a aplikovať viacnásobne na tvár bez toho, aby ste sa báli, že vám stečie mejkap. Hmly a vody v spreji sú dokonca už navrhované tak, aby líčenie práveže zafixovali a neroztekalo sa pod pražiacim slnkom.

Prínos vody v spreji

Ak s tým raz začnete, už nikdy neprestanete. Vody v spreji budú každé leto váš neoceniteľný pomocník. V prvom rade schladia vašu rozhorúčenú tvár, a tým aj upokoja pokožku. Väčšina sprejov s termálnou vodou má antibakteriálne účinky, takže sa vám z potu nebudú upchávať póry a tvoriť vyrážky. Samozrejmosťou je extra dávka hydratácie.

Podľa zloženia si môžete vybrať prípravky, ktoré dokonca pôsobia ako anti-age séra, alebo majú pridaný SPF faktor namiesto klasického opaľovacieho krému na tvár.

Vody v spreji schladia vašu rozhorúčenú tvár, upokoja pokožku, majú antibakteriálne účinky, neupchávajú póry a, samozrejme, hydratujú pleť.

Témy: Krása
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok