COVID automat: Od pondelka platí nové rozdelenie okresov. Zelených máme už 17

TA3 TASR
21.6.2021 08:19

Od pondelka nie je podľa COVID automatu ani jeden okres v čiernej fáze. V druhom aj prvom stupni varovania je zhodne po jednom okrese. V druhom stupni ostražitosti ich je 15 a v prvom stupni ostražitosti 44. V stupni monitoring je 17 okresov.

COVID automat: Od pondelka platí nové rozdelenie okresov. Zelených máme už 17
korona.gov.sk

 V druhom stupni varovania je okres Myjava. V prvom stupni varovania okres Kysucké Nové Mesto.

V druhom stupni ostražitosti sú zaradené okresy Bánovce nad Bebravou, Banská Štiavnica, Čadca, Gelnica, Humenné, Námestovo, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany, Ružomberok, Senica, Skalica, Sobrance, Spišská Nová Ves, Trnava a Vranov nad Topľou.
   

Covid automat korona.gov.sk

 Do prvého stupňa ostražitosti, ktorý zodpovedá žltej farbe, sú zaradené okresy Bardejov, Bratislava I - V, Bytča, Detva, Dolný Kubín, Galanta, Hlohovec, Ilava, Košice I - IV, Košice-okolie, Krupina, Levice, Levoča, Liptovský Mikuláš, Lučenec, Malacky, Martin, Medzilaborce, Michalovce, Nové Zámky, Partizánske, Pezinok, Poprad, Považská Bystrica, Prešov, Prievidza, Revúca, Rimavská Sobota, Rožňava, Senec, Snina, Trebišov, Tvrdošín, Žarnovica, Žiar nad Hronom, Žilina a Zvolen.

 Okres Trenčín bol do tohto stupňa zaradený už od štvrtka (17.6.).  

V stupni monitoring, ktorý zodpovedá zelenej farbe, sú od pondelka zaradené okresy Banská Bystrica, Brezno, Dunajská Streda, Kežmarok, Komárno, Nitra, Poltár, Púchov, Sabinov, Šaľa, Stará Ľubovňa, Stropkov, Svidník, Topoľčany, Turčianske Teplice, Veľký Krtíš a okres Zlaté Moravce.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok