Nový moderátor V politike Rasťo Iliev: Prácu v štúdiu si užívam

TA3
22.5.2021 10:30

Dve asistentky vedúceho vydania Michaela a Tamara vás prevedú zákulisím spravodajskej televízie a predstavia vám známe tváre televízie aj z trochu iného pohľadu. Prvým hosťom bol moderátor Rasťo Iliev, ktorý už túto nedeľu zasadne do moderátorského kresla politickej relácie V politike televízie TA3.

Nový moderátor V politike Rasťo Iliev: Prácu v štúdiu si užívam
TA3

Rasťo Iliev patrí medzi stálice televízie TA3, kde pôsobí už šesť rokov. Priznal sa, že už ako malý sa hral na to, že robí rozhovory alebo niekto robí rozhovor s ním. „Neviem, či si to potom človek vsugeruje napokon,“ zamyslel sa.

Začínal ako redaktor, pričom prešiel viacerými médiami. Hovorí, že dnes mu práca redaktora nechýba, pretože si toho v teréne užil dosť. „Aj sneh, aj dážď, aj blata veľa. Čiže ja si užívam tú prácu v štúdiu a je náročnejšia pre mňa osobne,“ opisuje. Na svoj prvý moderovací deň sa veľmi tešil, hoci to bol poriadny adrenalín.

Rasťo pri svojej práci rád improvizuje a veľmi si užil jedno vysielanie, počas ktorého mal v štúdiu hada. On ho vytiahol z vreca, v ktorom bol schovaný a takto odmoderoval celý vstup.

Aké má ešte méty, čo nosí oblečené pod stolom a koľko času strávi v maskérni? Dozviete sa v našom podcaste.

Témy: politika TA3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok