Zdena Studenková si z neprajníkov ťažkú hlavu nerobí. Áno, zostanem tu navždy, hovorí

TA3
29.5.2021 11:00

Vyhýba sa tomu, čo o nej píše bulvár, lebo by podľa vlastných slov mala žalúdočné vredy. „Nefičí“ ani na sociálnych sieťach, hoci na jednej má "akože" profil. Herecká diva Zdena Studenková.

Zdena Studenková si z neprajníkov ťažkú hlavu nerobí. Áno, zostanem tu navždy, hovorí
TA3

O Zdene Studenkovej sa veľa hovorí a píše. Nie vždy sa však rozoberá len jej herecký talent. „Pokiaľ je tá odozva na to, že človek vyzerá na svoj vek celkom dobre a že sa ešte ľudia zaujímajú o to, čo robí, je to celkom lichotivé, mám to rada,“ priznáva herečka. Aj keď jej nie je príjemné, že rôzne stránky riešia jej výzor a hovoria, že tu ostane navždy, aj na to má svoju odpoveď. „Áno, zostanem tu navždy. Ja proste si myslím, že zostanem tu navždy nie kvôli tomu, ako vyzerám, ale kvôli tomu, čo som už všetko spravila.“

Počas korony prežívali herci náročné obdobie. Zdena Studenková tento čas využila na to, že si okrem tradičného varenia vyskúšala aj pečenie chleba či vianočky. „S tým som ale už aj skončila,“ dodala. Okrem toho má jedno „postihnutie“, ako sama hovorí. Tým je fakt, že každý deň vysáva. Cvičí na stacionárnom bicykli, keďže bola zvyknutá stáť každý deň na javisku, o čo počas korony prišla.

Čo ešte prezradila o svojich hereckých ambíciách, ale aj o súkromí sa dozviete v našom podcaste.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok