Kollár nemá pochybnosti: Pčolinskému bude štát platiť veľké odškodné

TA3
26.5.2021 13:19

Predseda parlamentu Boris Kollár netají, že jedným z dôvodov, prečo sa angažuje za úpravu kolúznej väzby, je bývalý šéf Slovenskej informačnej služby Vladimír Pčolinský, ktorý sa v takejto väzbe v súčasnosti nachádza. Kollár je presvedčený, že Pčolinského oslobodia a štát mu bude platiť odškodné.

Kollár nemá pochybnosti: Pčolinskému  bude štát platiť veľké odškodné
TASR/Jaroslav Novák

Kollár sa vyjadril, že je na sto percent presvedčený, že Pčolinského súd oslobodí. Povedal to v relácii rádia Expres Braňo Závodský Naživo. Šéf parlamentu si je istý, že "štát mu bude platiť veľké odškodné". „Ja som Boris Kollár a môžem sa mýliť, ale je to moje presvedčenie,“ vysvetlil. Pčolinský je nominantom Kollárovho hnutia Sme rodina a Kollár viackrát deklaroval, že má jeho plnú dôveru.

Kollár komentoval aj tajné stretnutie najvyšších predstaviteľov štátu v budove SIS. Zdôraznil, že Vladimír Pčolinský sa na schôdzke nepreberal. Parlament v stredu odsúhlasil, aby bol na rokovaní v NR SR o tajnom stretnutí prítomný aj exšéf SIS. Kollár to nevidí reálne, ale vyjadril sa, že "plénum môže prijať akékoľvek uznesenie".

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok