Vodič unikal pred policajtmi, nakoniec do jedného narazil

TA3 TASR
18.3.2021 12:06

Zo zločinu útoku na verejného činiteľa obvinil policajný vyšetrovateľ 53-ročného muža, ktorý v noci na 6. marca v Košiciach s vozidlom značky Fiat 500 unikal pred policajtmi a do jedného z nich aj narazil. O obvinení vo štvrtok informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Vodič unikal pred policajtmi, nakoniec do jedného narazil
TASR/František Iván (ilu)

K incidentu došlo na čerpacej stanici, kde muža s nepríčetným správaním muži zákona vyzvali, aby predložil doklad totožnosti. Ten na výzvy nereagoval a arogantne s nimi komunikoval. Potom sa vozidlom prudko pohol vpred, pričom narazil do jedného z nich, vošiel do protismeru a veľkou rýchlosťou unikal smerom na Watsonovu ulicu.

"Keďže dôvodne hrozilo, že vodič svojou bezohľadnou arogantnou jazdou môže spôsobiť vážnu dopravnú nehodu, jeden z policajtov použil služobnú zbraň a dvoma výstrelmi prestrelil unikajúcemu vozidlu pneumatiku," uviedla Ivanová. Vodiča zablokovali až ďalšie policajné hliadky na Festivalovom námestí.

Policajt, do ktorého muž vozidlom narazil, utrpel podľa predbežnej lekárskej správy zranenia s časom liečenia viac ako 14 dní.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok