Z prázdnin sa nevrátili. Pátrajú po dievčatách z reedukačného centra

TA3 TASR
3.2.2021 16:10

Polícia pátra po viacerých mladých dievčatách, všetky sú chovankyne reedukačného centra v Levoči.

Z prázdnin sa nevrátili. Pátrajú po dievčatách z reedukačného centra
TASR/Jaroslav Novák ilustračné

Dievčatá sú nezvestné od utorka, keď sa nevrátili z vianočných prázdnin do reedukačného centra. Doterajšími previerkami a opatreniami sa ich doposiaľ nepodarilo nájsť. Polícia pátra po 17-ročnej Kristíne Krakovskej z Ružomberka, 17-ročnej Annamárii Bugyiovej z Medzeva, 17-ročnej Petre Andrejcovej z Popradu, 16-ročnej Beáte Čipčalovej zo Zvolenskej Slatiny a 16-ročnej Vanese Turtákovej z Košíc.

Nezvestná Krakovská je štíhlej postavy s výškou 160 centimetrov, má zelené oči a hnedé rovné vlasy, dlhé do polovice chrbta. Na tele má tetovania. Bugyiová je vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne rovné vlasy po ramená. Andrejcová je štíhlej postavy, vysoká 161 centimetrov, má hnedé oči a tmavohnedé krátke kučeravé vlasy.

Čipčalová meria 154 centimetrov, je štíhlej postavy, má hnedé oči a hnedé rovné vlasy, dlhé po lopatky. Turtáková je takisto štíhlej postavy s výškou 162 centimetrov, má tmavohnedé oči a hnedé rovné vlasy, dlhé po plecia.

Akékoľvek informácie o hľadaných osobách môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade prostredníctvom telefónneho čísla 0961893371 alebo linky 158, prípadne formou správy na policajnej stránke na sociálnej sieti.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok