Pre vojvodkyňu Kate je karanténa ťažká. Je kaderníčkou aj učiteľkou

TA3 ČTK
29.1.2021 12:47

Rodičovské povinnosti v časoch karantény sú vyčerpávajúce, uviedla vojvodkyňa Kate, členka britskej kráľovskej rodiny, počas videohovoru s rodičmi školákov. Hovorila aj o strachu v očiach svojich detí, keď ich chcela osobne ostrihať. Výuka detí na diaľku je pre Kate podľa servera BBC News výzvou.

Pre vojvodkyňu Kate je karanténa ťažká. Je kaderníčkou aj učiteľkou
TASR/AP

"Museli sme sa stať učiteľmi a ja osobne sa cítim vyčerpaná mnohými rôznymi spôsobmi. Snažím sa všetko robiť ako najlepšie viem, ale na konci dňa som unavená. Počas karantény sa zo mňa stala taktiež kaderníčka, k veľkému zdeseniu mojich detí," uviedla v rozhovore Kate.

Najväčšou oporou je pre Kate v karanténe jej manžel princ William, píše BBC News. Už na jar Kate uviedla, že výuka na diaľku je pre ňu "výzva", ale stále sa drží "pevných pravidiel". Malý princ George má sedem rokov, princezná Charlotte má päť a princ Louis má dva roky.

Videorozhovoru s vojvodkyňou Kate sa zúčastnili traja rodičia a učiteľka zo základnej školy Roe Green v Kingsbury v Londýne. Podobné pocity ako členka kráľovskej rodiny majú aj mnohí ďalší rodičia, nielen v Británii.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok