Testovanie pokračuje, skontrolovali aj daniarov či repatriantov

TA3 SITA
13.4.2020 09:06

Posádky hasičskej záchrannej služby odoberali v nedeľu vzorky osobám podozrivým na koronavírus na ôsmich miestach v rámci Slovenska. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. Hasiči z Banskej Bystrice začali s odbermi ráno v Smrekovci na Donovaloch.

Testovanie pokračuje, skontrolovali aj daniarov či repatriantov
facebook.com/prezidiumhazz

Posádka prešovskej hasičskej záchrannej služby pracovala v Tatranských Zruboch, po ukončení odberov zaviezli vzorky do Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Košiciach. Hasiči z Trenčína mali mobilnú ambulanciu pred hasičskou stanicou v Novom Meste nad Váhom, žilinská posádka vykonávala odbery repatriantom v Kúpeľno-rehabilitačnom ústave MV SR Bystrá v Liptovskom Jáne.

Nitrianski hasiči odoberali vzorky v Školiacom a rekreačnom zariadení Finančnej správy vo Veľkom Mederi. Posádka trnavských hasičov vykonávala odbery repatriantom na troch miestach - v Centre účelových zariadení Signál a v hoteli Granit v Piešťanoch a v Strednej odbornej škole Policajného zboru v Pezinku.

V trnavskom internáte Výskumného ústavu jadrovej energetiky, a. s. zároveň hasiči z okresného riaditeľstva a členovia z okolitých dobrovoľných hasičských zborov obcí pripravovali priestory na príchod repatriantov zo zahraničia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok