Vyučovanie sa ruší na ďalších dvoch slovenských školách

TA3 SITA
8.3.2020 09:57

Pre hrozbu nákazy koronavírusom sa v priebehu nasledujúceho týždňa zastaví výučba aj Gymnáziu v Malackách a na Strednej odbornej škole pedagogickej na Bullovej ulici v Bratislave. Ako informovala hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja Lucia Forman, pri škole v Malackách bolo rozhodnutie urobené na základe záverov zo zasadnutia krízového štábu mesta Malacky.

V prípade bratislavskej školy dôvodom je, že relatívne vysoký počet žiakov školy pochádza z okresu Malacky, kde už bol potvrdený výskyt vírusu. Obe školy tak budú zatvorené v období od 9. do 15. marca. Na všetkých školách v pôsobnosti kraja zároveň naďalej platia zvýšené hygienické opatrenia, napríklad pravidelná dezinfekcia priestorov, kľučiek, podláh, šatní a podobne.

Už predtým bratislavský kraj avizoval napríklad zatvorenie Strednej odbornej školy masmediálnych a informačných štúdií na Kadnárovej ulici. Cambridge International School v bratislavskom Starom Meste bude zase predbežne zatvorená od pondelka 9. marca až do 22.marca.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok