Z Bratislavy začala premávať linka priamo k Čiernemu moru

TA3 SITA
3.11.2019 10:37

Letisko M. R. Štefánika v Bratislave má od nedele 3. novembra priame letecké spojenie s Odesou. Spoločnosť Wizz Air prevádzkuje pravidelnú linku do miliónového prístavného mesta na juhu Ukrajiny dvakrát týždenne, a to v nedeľu a v stredu. Ako informovala letisková spoločnosť, Odesa je po priamych letoch do Kyjeva a Ľvova už treťou pravidelnou linkou dopravcu Wizz Air z Bratislavy na Ukrajinu.

Z Bratislavy začala premávať linka priamo k Čiernemu moru
SITA/Marko Erd

"Pravidelná letecká linka z Bratislavy do Odesy pri Čiernom mori je súčasťou zimného letového poriadku 2019/2020, ktorý začal platiť so zmenou času koncom októbra. Dopravca Wizz Air v ňom ponúka cestujúcim z Bratislavy spolu šesť pravidelných leteckých liniek," uviedla hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková.

Okrem letov do ukrajinských miest Odesa, Ľvov a Kyjev (letisko Žuljany) prevádzkuje Wizz Air aj pravidelnú linku do Londýna - Lutonu (päťkrát týždenne, resp. sedemkrát týždenne vo vianočnom a novoročnom období) a tiež letecké linky do Skopje v Severnom Macedónsku a Sofie v Bulharsku (obe trikrát, resp. štyrikrát týždenne vo vianočnom a novoročnom období). Lety zabezpečuje Wizz Air lietadlami typu Airbus A320, resp. Airbus A321.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok