Kaderník aj Zlý zajo. Sulík predstavil ďalšie mená kandidátky

TA3 TASR SITA
11.10.2019 10:52

Predseda strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík na tlačovej besede predstavil štyroch nových ľudí na kandidátke do parlamentných volieb 2020. Medzi nimi sú starostka mestskej časti Bratislava – Staré Mesto Zuzana Aufrichtová, predseda Mladých SaSkárov a jeden z organizátorov Veľkého protikorupčného pochodu Tomáš Popovič, youtuber Ladislav Miko a kaderník Polat Elalmis.

Kaderník aj Zlý zajo. Sulík predstavil ďalšie mená kandidátky
SITA/Branislav Bibel

Miko sa podľa Sulíka venuje ťažkým témam, akými sú šikana v škole, na pracovisku či anorexia. „V našej spoločnosti sú tieto témy mnohokrát tabuizované. Jeho fanúšikovia ho poznajú pod menom Zlý zajo," povedal šéf liberálov. V prvej pätnástke kandidátky, ktorú schválil kongres 5. októbra, sú Richard Sulík, Lucia Ďuriš Nicholsonová, Branislav Gröhling, Alojz Baránik, Jana Cigániková, Peter Cmorej, Karol Galek, Martin Klus, Juraj Droba, Jarmila Halgašová, Anna Zemanová, Peter Osuský či Ondrej Dostál.

Sulík sa vyjadril aj k otázke podpredsedu NR SR. Na pozíciu po odchode Lucie Ďuriš Nicholsonovej do europarlamentu nominovali Ľubomíra Galka, ten však voľbou v pléne neprešiel a zo strany napokon vystúpil. Sulík povedal, že do volieb už svojho nominanta pretláčať nebudú.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok