Vyriešili sme problém s dopravou do centra, tvrdia v Bratislave

TA3 TASR
24.7.2019 11:54

Autobusy liniek bratislavskej mestskej hromadnej dopravy 29, 50 či 70 po novom zastavujú priamo pri Námestí Ľudovíta Štúra v centre hlavného mesta. Dopravný podnik Bratislava tvrdí, že sa mu tak podarilo vyriešiť dlhodobo nedostatočné spojenie do centra Bratislavy.

Vyriešili sme problém s dopravou do centra, tvrdia v Bratislave
SITA/Branislav Bibel

"Týmto riešením sme prakticky za nulové náklady prepojili srdce centra mesta s autobusovou stanicou, Ružinovom, Devínom, Devínskou Novou Vsou, Slovnaftom a Podunajskými Biskupicami," spresnil podnik na sociálnej sieti.

Na zastávke pri Námestí Ľudovíta Štúra budú autobusy MHD zastavovať len na znamenie. "Takéto riešenia, v ktorých chceme naďalej pokračovať, budú postupne tvoriť mozaiku novej bratislavskej MHD, ktorú chceme počas ďalších rokov výrazne zlepšiť," deklaruje DPB.

"Nové vedenie DPB má veľký záujem postupnými krokmi zlepšovať dopravu v Bratislave. Častokrát aj takto finančne nenáročné riešenia môžu urobiť veľkú službu v prospech cestujúcich. Radi by sme poznali názory našich zákazníkov a dali im možnosť vyjadriť sa k zmenám, ktoré sa ich týkajú. Dnes sme preto sprístupnili našu stránku na Facebooku, kde nám môžu posielať akékoľvek tipy na zlepšenie sa. Ak budú realizovateľné, radi ich zavedieme do reality," píše sa v stanovisku Dopravného podniku Bratislava.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok