Polícia zverejnila prvé video z policajnej razie v Kolárove

TA3 TASR
28.9.2018 18:43

Polícia na svojom Facebooku zverejnila prvé video zo štvrtkovej razie v Kolárove, pri ktorej zatkla osem ľudí v súvislosti s prípadom vraždy Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej.

Vo štvrtok vzbudila veľkú pozornosť masívna akcia polície v Kolárove, kde mali zadržať podozrivých z vraždy novinára Kuciaka jeho snúbenice. Zasahovalo pri nej 55 elitných kukláčov. "Zúčastnili sa na ňom psovodi, pyrotechnici, ostreľovači i medici. Musím tak oceniť pripravenosť policajtov, perfektné naplánovanie a samotné taktické prevedenie," uviedla ministerka vnútra Denisa Saková.

Z vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice polícia obvinila troch ľudí. Zvyšných piatich, ktorých včera v Kolárove zadržali, prepustili na slobodu. Pre obvinených žiada vyšetrovateľ väzbu. Aj dnes boli v akcii elitní kukláči – zasahovali v Komárne. Polícia zároveň zverejnila prvé video zo včerajšieho zásahu.

Polícia zároveň na svoj Facebook pridala fotku Jána a Martiny s hashtagom #allforjan.

Jána Kuciaka a jeho snúbenicu zavraždili v obci Veľká Mača 21. februára tohto roka. V súvislosti s týmto prípadom sa udiali viaceré personálne zmeny vo vláde a do ulíc vyšli desaťtisíce protestujúcich občanov. Kuciak pracoval ako investigatívny redaktor pre portál Aktuality.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok