Známeho futbalistu našli mŕtveho, cudzie zavinenie nevylúčili

TA3 TASR
30.6.2018 20:14

Podľa informácií z prostredia vyšetrovania našli v Bratislave mŕtveho slovenského futbalistu Juraja Halenára. Vo štvrtok 28. júna mal 35 rokov.

Polícia zistila totožnosť

"V sobotu v popoludňajších hodinách sme prijali oznámenie o náleze tela muža bez známok života vo Vrakunskom lesoparku. Oznámenie hliadka PZ preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Na miesto bol privolaní obhliadajúci lekár. Pre zistenie presných príčin smrti bola nariadená súdna pitva.

Totožnosť muža polícia zistila, ide o 35-ročného Trnavčana. Vecou sa zaoberá Obvodné oddelenie okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave 2. Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," povedala Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Pôsobil v Maďarsku i Česku

Polícia neskôr na facebooku potvrdila nález mŕtvej osoby Juraja Halenára: "Potvrdzujeme správu o nájdení mužského tela vo Vrakúnskom lesíku dnes v Bratislave. Osoba bola nezvestná od 29. júna. Lekár nevylúčil cudzie zavinenie. Viac informácií nebudeme počas vyšetrovania poskytovať."

Halenár vyrastal v Lokomotíve Trnava, hral za Inter Bratislava, Artmediu Petržalka či Slovan Bratislava, v Maďarsku pôsobil v Nyíregyháze a v Česku si obliekal dres Olomouca. So 125 gólmi sa stal počas jesennej časti sezóny 2014/2015 historickým rekordérom slovenskej ligy v počte strelených gólov. Reprezentačný dres si obliekol v troch zápasoch: v roku 2007 nastúpil v kvalifikácii ME 2008 proti Česku v Prahe a San Marínu v Serravalle, o rok neskôr pridal tretí štart v prípravnom zápase na Cypre proti Maďarsku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok