Telo zabitého Henryho previezli domov, na letisko prišiel minister

TA3 TASR
19.6.2018 09:55

Slovenský vládny špeciál s telom zosnulého Filipínca Henryho Acordu nadránom pristál na letisku vo filipínskej Manile. Ako ďalej uvádza slovenská polícia, na letisko sa s ním prišli rozlúčiť desiatky ľudí, vrátane filipínskeho ministra zahraničných vecí.

Telo zabitého Henryho previezli domov, na letisko prišiel minister
TASR (Ilustračné)

"Kým oni ďakovali Slovensku za pomoc, delegácia z Ministerstva vnútra SR sa ospravedlňovala za spôsobenú bolesť. Jeden chlapec dokonca držal transparent s nápisom Ďakujem, Slovakia, ktorým ocenil podporu slovenskej verejnosti rodine zosnulého," uvádza polícia.

Incident medzi dvoma mužmi sa v sobotu 26. mája v skorých ranných hodinách na Obchodnej ulici v Bratislave skončil fyzickým napadnutím jedného z nich, Filipínca Henryho Johna Seraficu Acordu. Podľa medializovaných informácií bránil dve ženy, ktoré obťažoval 28-ročný Juraj z Dunajskej Stredy. Napadnutý Filipínec na následky zranení spôsobených mimo iného kopnutím do hlavy v nemocnici 31. mája zomrel. Sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Bratislava I na neverejnom zasadnutí Juraja, obvineného z trestného činu zabitia, vzal 4. júna do väzby.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok