Žilina bez ťažkostí zdolala Zvolen, nepustila ho vôbec k slovu

TA3 TASR SITA
4.3.2018 22:13

Žilina si doma poradila so Zvolenom hladko 5:0 v nedeľňajšom stretnutí 52. kola slovenskej hokejovej Tipsport ligy. "Vlci" rozhodli už v prvom dejstve, ktoré ovládli 4:0, piaty zásah pridali až v záverečnom dejstve.

Dvoma gólmi sa blysol Michal Švihálek, navyše pridal jednu asistenciu, keď Lukášovi Kozákovi prihral na záverečný zásah duelu. Hostia prehrali prvýkrát po štyroch zápasoch.

Petr Rosol, tréner Žiliny: "Do zápasu sme šli psychicky uvoľnení, pretože po dueli v Nových Zámkoch sme si zaistili play off. Boli sme zdravo nabudení, vleteli sme na ľad a prvá tretina sa nám extrémne podarila. Hrali sme dobre, hostí sme k ničomu nepustili. Až v tretej tretine mali tri tutovky, ktoré ale Mikuláš bravúrne zvládol a aj vďaka nemu zápas dopadol pre nás parádnym výsledkom."

Peter Mikula, tréner Zvolena: "Gratulujem Žiline k víťazstvu. Bez koncentrácie, dobrého korčuľovania a nasadenia sa hrať nedá. Výsledkom je táto prehra. Je to pre nás kruté, myslím, že hráči si to aj uvedomujú. Budeme si to musieť uvedomiť všetci, pretože chceme bojovať o najvyššie priečky. Vieme, ako sú rozdané karty, kde sme mohli byť a znovu sme si skomplikovali situáciu. Taký je šport. Po dnešnom zápase som sklamaný."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok