Nové Zámky nestačili na Trenčín a natiahli šnúru nezdarov na päť zápasov

TA3 TASR SITA
4.3.2018 22:03

Hokejisti Dukly Trenčín triumfovali na domácom ľade presvedčivo 4:0 nad hráčmi HC Nové Zámky v nedeľňajšom stretnutí 52. kola najvyššej slovenskej súťaže Tipsport ligy 2017/2018. "Vojaci" sa ujali vedenia už v 3. min zásahom Petra Sojčíka, v závere úvodného dejstva zvýšil v presilovej hre Marcel Hossa.

Vedenie Dukly zveľadil po bezgólovej druhej tretine v 46. min Jozef Švec a konečný rezultát stanovil druhým zásahom v zápase Hossa. Novozámčania neuspeli už piatykrát po sebe a patrí im 9. miesto v tabuľke, ktoré znamená baráž o zotrvanie medzi slovenskou elitou. Trenčín je na 4. priečke.

Peter Oremus, tréner Trenčína: "Som rád, že sme potvrdili body z Košíc. Podržal nás Mišo Valent a tento zápas patrí jemu, hoci pracuje celý kolektív. Víťazstvo nás posúva ďalej a budeme robiť všetko pre to, aby sme skončili prinajhoršom štvrtí."

Miroslav Mach, tréner Nových Zámkov: "Nezvládli sme prvú tretinu a dostali sme lacné góly. V druhej časti sme mali šance. Do poslednej tretiny sme šli s cieľom znížiť, ale bez gólu nemôžeme vyhrať."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok