Do karantény ide aj podpredseda vlády, mal pozitívny test

TA3 TASR
19.12.2020 12:46

Podpredseda vlády pre legislatívu Štefan Holý mal pozitívny test na ochorenie COVID-19. Ostáva v karanténe. Potvrdili to z Úradu vlády SR. Členovia vlády absolvovali testovanie po tom, čo mal v piatok pozitívny test premiér Igor Matovič.

Do karantény ide aj podpredseda vlády, mal pozitívny test
SITA/Branislav Bibel

V piatok popoludní sa testom podrobila aj ministerka kultúry Natália Milanová. Na sociálnej sieti ešte v piatok večer informovala o negatívnom výsledku a pozitívnym členom vlády zaželala ľahký priebeh a skoré uzdravenie.

Nový koronavírus sa počas piatka potvrdil aj u vicepremiérky Veroniky Remišovej a ministra obrany Jaroslava Naďa. V karanténe je po stretnutí s premiérom aj predseda Národnej rady SR a líder Sme rodina Boris Kollár. Podľa slov jeho hovorkyne Michaely Jurcovej absolvuje päťdňovú karanténu, po ktorej sa pôjde dať otestovať.

Z členov kabinetu je z dôvodu kontaktu s pozitívnou osobou už od utorka v karanténe minister životného prostredia Ján Budaj. Šéf agrorezortu Ján Mičovský na začiatku týždňa potvrdil, že sa nakazil novým koronavírusom. Ostatní členovia vlády nastúpili do karantény a viacerí už podstúpili test.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok