Vysoká teplota, bolesť celého tela. Nakazili sa ďalší ministri

TA3 TASR
18.12.2020 22:33

Minister obrany Jaroslav Naď bol pozitívne testovaný na koronavírus. Informáciu potvrdil šéf rezortu na sociálnej sieti. Nakazila sa aj ministerka investícií a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová.

Vysoká teplota, bolesť celého tela. Nakazili sa ďalší ministri
SITA/Úrad vlády SR

"Tak práve som sa dozvedel, že dnešný PCR test preukázal moju pozitivitu. Od rána som sa necítil dobre, teraz mám vysokú teplotu, bolesť hlavy a celého tela. Čuch aj chuť zatiaľ mám," napísal Naď. Vyzval ľudí, aby dávali na seba pozor a ak môžu, ostali doma.

Remišová sa dala otestovať po tom, čo premiér Igor Matovič oznámil, že má pozitívny výsledok testu. "Vianoce sme si všetci plánovali ináč, ja som chcela do našej rodinnej bubliny po otestovaní zobrať aj mamu, ktorá žije sama. Nevyšlo nám to. Budem celé sviatky v izolácii, srdcom so svojimi blízkymi," napísala Remišová a vyzvala na dodržiavanie opatrení.

Pozitívny test na nový koronavírus má aj premiér Igor Matovič, informoval o tom už skôr v piatok. Lídri koaličných strán a členovia vlády, ktorí s ním boli v kontakte preto nastúpili do domácej karantény, prípadne podstupujú testy. Do karantény nastúpil aj predseda parlamentu Boris Kollár, ktorý sa má ísť po piatich dňoch otestovať.

Z členov vládneho kabinetu je z dôvodu kontaktu s pozitívnou osobou už od utorka v karanténe minister životného prostredia Ján Budaj a tiež šéf agrorezortu, minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Ján Mičovský, ktorý na začiatku týždňa potvrdil, že sa nakazil novým koronavírusom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok