Kočner sa zúčastnil na veľkej razii, má ísť o jeho nehnuteľnosti

TA3 TASR SITA
16.10.2018 08:55

Polícia začala vo veľkom prehľadávať nehnuteľnosti, ktoré by mali patriť Mariánovi Kočnerovi. Uväznený podnikateľ sa toho sám zúčastnil. Strážcovia zákona informovali, že akcia má súvis s "násilnou trestnou činnosťou", teda nie s ekonomickou, v súvislosti s ktorou ho umiestnili do väzby. Mohlo by ísť o vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

"Prebiehajú domové prehliadky viacerých priestorov u konkrétnej osoby v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou. Viac informácií nie je možné poskytnúť," napísali policajti. Podľa Denníka N a webu Aktuality.sk má ísť o objekty podnikateľa Mariana Kočnera, ktorý je v súčasnosti väzobne stíhaný. Z informácií vyplýva, že Marián Kočner je zrejme podozrivým z násilnej trestnej činnosti. Dosiaľ ho vyšetrovali len pre podozrenia z ekonomickej trestnej činnosti.

Podnikateľ z Komárna Zoltán Andruskó, ktorý je jedným z obvinených v prípade vraždy novinára Kuciaka a jeho priateľky, údajne vypovedal, že vraždu mladého páru si objednal podnikateľ Marián Kočner. To, že si vraždu objednal Kočner, mu mala povedať ďalšia z obvinených - Alena Zsuzsová. S objednávkou vraždy Kuciaka sa vraj obrátila naňho. Vraždu mal vykonať Tomáš Szabó a doviezť na miesto ho mal Miroslav Marček.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok