TB R. Kaliňáka a T. Gašpara o bezpečnostnej situácii v uplynulom roku

TA3
4.1.2018 13:10

Pozrite si tlačovú besedu ministra vnútra Roberta Kaliňáka a policajného prezidenta Tibora Gašpara o vyhodnotení dopravno-bezpečnostnej situácie v roku 2017.

Reakcia prezidentského paláca na vyjadrenia Roberta Kaliňáka:
"Minister vnútra sa chytil do vlastnej pasce, a rovnako ako pri Hedvige Malinovej, na tlačovej konferencii polície znova komentuje vyšetrovanie, o ktorom nemá nič vedieť, a potvrdil tak, kto stojí za útokmi na prezidenta.

Je ľudsky úbohé vysmievať sa ľuďom za to, ak im je v lietadle nevoľno. Už v Mexiku po ceste na letisko zachraňovala sanitka jedného z členov delegácie pre žalúdočné problémy z jedla. Nie pracovníka Kancelárie prezidenta.

Prezident bez problémov jazdil na autách, ktoré mu po nástupe pridelel minister vnútra a mali viac ako 10 rokov a cez 300.000 kilometorov, hoci boli neustále v servise. Limuzína je ďalšia pasca, ktorú si minister smiešne vymýšla, rovnako ako to, že nikdy neobchodoval s Bašternákom.

Kancelária prezidenta prirodzene nikdy žiadnu faktúru nedostala, pretože polícia jej písomne oznámila, že neexistuje rozdiel medzi služobnou cestou a súkromnou cestou a zabezpečuje ochranu a prevoz chránenej osoby nonstop 365 dní v roku bez možnosti vzdať sa ochranky."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok