Ku skupinovému znásilneniu turistky sa priznali neplnoletí Maročania

TA3 ČTK TASR
2.9.2017 21:12

Dvaja neplnoletí Maročania sa priznali ku skupinovému znásilneniu poľskej turistky a peruánskeho transsexuála v talianskom meste Rimini. Ďalšia z obetí mužov identifikovala.

Ku skupinovému znásilneniu turistky sa priznali neplnoletí Maročania
SITA/AP ilustračné

Muži patria k štvorčlennému gangu, ktorý posledný augustový víkend do bezvedomia zbil priateľa znásilnenej Poľky. Identifikovaní boli pomocou videozáznamu a polícii sa prihlásili v obci Montecchio di Pesaro v stredotalianskom regióne Marche. Informovali o tom talianske médiá.

Polícia má v rukách troch neplnoletých mužov, z toho dvoch bratov z Maroka a jedného z Konga, naďalej však pátra po štvrtom členovi skupiny. Má ním byť plnoletý Nigérijčan, ktorý skupinu násilníkov údajne viedol. Podľa agentúry AP sú marockí bratia vo veku 17 a 15 rokov, iné médiá uvádzajú, že obaja majú 17 rokov. Žiadny z troch zadržaných mužov zatiaľ nemal s políciou nič do činenia, uviedli talianske orgány.

Do vyšetrovania prípadu sa zapojila aj poľská strana. Talianska štátna televízia a tlačová agentúra ANSA zhodne informujú, že Peruánka na policajnej stanici v meste na pobreží Jadranského mora identifikovala dvoch mladíkov z Maroka. Žena nahlásila, že ju napadli a znásilnili krátko po tom, ako štvorčlenný gang na pláži znásilnil poľskú turistku a zbil jej partnera.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok