V známom letovisku napadli turistov. Muža dobili, ženu znásilňovali

TA3 SITA
28.8.2017 13:52

V talianskom letovisku Rimini vyšetrujú napadnutie dvojice mladých poľských turistov. Skupina neznámych ľudí napadla 26-ročného muža a brutálne ho dobila. Pred jeho očami opakovane znásilnili jeho rovnako starú manželku. Poľské úrady vyšlú na miesto svojich ľudí, aby Talianom pomohli zločin objasniť.

V známom letovisku napadli turistov. Muža dobili, ženu znásilňovali
SITA/AP

Poľská prokuratúra začala vyšetrovanie v prípade napadnutia poľskej dvojice na pláži v talianskom meste Rimini. Hovorkyňa varšavskej prokuratúry uviedla, že policajní experti a prokurátor v utorok odcestujú do Talianska, aby pomohli tamojším vyšetrovateľom. Talianska polícia v tejto súvislosti upodozrieva štyroch mužov pochádzajúcich zrejme zo severoafrického Maghrebu. Gang je podľa nej podozrivý aj z toho, že krátko potom znásilnil v tomto letovisku transsexuálnu prostitútku.

Poľský minister spravodlivosti Zbigniew Ziobro vyhlásil, že sobotňajšie napadnutie manželov je "odporný zločin". Podľa doterajších informácií štvorica mužov napadla dvojicu, pričom manžela bili do hlavy, až ostal v bezvedomí a následne opakovane znásilnili jeho manželku. Oboch turistov hospitalizovali, pričom žena je ešte stále v nemocnici.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok