Cibulková nestačila v 2. kole v Eastbourne na Watsonovú

TA3 TASR
26.6.2017 20:06

Slovenská tenistka Dominika Cibulková vypadla na turnaji WTA v anglickom Eastbourne (dotácia 753.900 dolárov, tráva) v 2. kole dvojhry. Štvorka "pavúka" nestačila v pondelok na domácu Heather Watsonovú, s ktorou prehrala za 1 hodinu a 43 minút 5:7, 4:6.

Cibulková nestačila v 2. kole v Eastbourne na Watsonovú
SITA/AP

Cibulková tak neobháji v Eastbourne vlaňajší titul. Deviata hráčka svetového rebríčka mala v 1. kole voľný žreb. "Atmosféra bola neuveriteľná, na konci som mala zimomriavky. Trochu som znervóznela, no som rada, že som ten záverečný gem zvládla," povedala Watsonová po zápase pre stanicu Eurosport.

"Dominika je bojovníčka, ktorá na kurte tvrdo drie, takže som vedela, že to proti nej nebudem mať nikdy ľahké. Je veľmi agresívna, čo mi však neprekáža. Tiež mám nejaké zbrane, ktoré viem použiť," dodala Britka, ktorej patrí v rebríčku WTA 126. miesto. V osemfinále sa stretne so Španielkou Larou Arruabarrenovou-Vecinovou.


dvojhra - 2. kolo:
Heather Watsonová (V.Brit.) - Dominika CIBULKOVÁ (4-SR) 7:5, 6:4, Lara Arruabarrenová-Vecinová (Šp.) - Daria Gavrilovová (16-Austr.) 2:6, 6:2, 6:3.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok